Contact

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50PlusMatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

Europa date met MatchMedia
50PlusMatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.

Met 50PlusMatch de toekomst in
We blijven innoveren om je nog makkelijker in contact te brengen met mogelijke partners. We volgen ontwikkelingen in social media op de voet en zodra jij daar voordeel bij kan hebben, integreren we zo’n nieuwe toepassing op de site.

50PlusMatch voor jou
Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft 50PlusMatch een naam hoog te houden. Zo kun je op al onze mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen we niet. Stuur je ons een mail, dan reageren we gewoon snel. Persoonlijk en direct, daar staan we om bekend. En zorgvuldig: we beschermen je privacy en controleren daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat we je niet meer zullen mailen.

Uw voordelen

Doelgericht online daten

Ruim voldoende kandidaten

Makkelijk te gebruiken app

Uitstekende klantenservice

Privacy bescherming

Contact informatie
Openingstijden
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 5:55am
Sociale Profielen
Extra informatie

Over je dating angst komen?

Waarom online daten?

Stop met twijfelen

Advertentie

Waarom een datingsite voor 50-plussers een ideale manier is om je nieuwe liefde te vinden leest u hier!

Register

You don't have permission to register