Contact

Het is onze passie om het ideale bed voor u te vinden. Perfect in comfort en met de juiste uitstraling. Elektrisch verstelbaar, verrijdbaar en deelbaar of met uitstapverlichting. Bij ons vindt u slaapcomfort die van alle gemakken zijn voorzien. Iedere Batavia boxspring wordt in Nederland op maat gemaakt. Zo kunnen we het ideale bed voor u samenstellen.

Boxsprings

De plek in huis waar u de dag begint en eindigt moet rustgevend en comfortabel zijn. Het gevoel van een luxe hotelbed, alleen dan bij u thuis. Ultiem slaapgenot en een uitgerust begin van de dag ervaart u met de luxe, persoonlijk samengestelde boxsprings van Batavia. Verfijnd design en een perfect slaapcomfort; daar draait het om bij onze boxsprings. De Batavia boxspring is opgebouwd uit een boxspring-onderstel, boxspringmatras en vaak een top-dekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam beter te reguleren is dan bij een enkel matras. De Batavia Boxspring ondersteunt uw lichaam de hele nacht, waardoor u echt uitrust. De hoge kwaliteit en verschillende uitvoeringsopties maken de Batavia boxspring tot het ideale bed voor iedere slaapkamer. De volledige stoffering van boxspring en matras geven uw bed een verfijnd design die aangepast kan worden op uw interieur. Alle boxsprings kunnen geleverd worden in een één- of tweepersoons uitvoering. Zo creëren wij uw ideale boxspring.

Ledikanten

Een ledikant is de ombouw van het bed zonder de bodem, het matras en zonder het beddengoed. Samen met de matras en de lattenbodem (eventueel elektrisch) vormt dit een compleet slaapsysteem dat helemaal naar eigen wens is samen te stellen. De ledikanten zijn er in allerlei varianten met bijpassende nachtkasten en commodes. Door de keuze in een vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem is het makkelijk een bed te kiezen die aansluit bij uw ligcomfort en behoeftes.

Uitrijdbare ledikanten

Onze uitrijdbare ledikanten zijn voorzien van wieltjes en daardoor deelbaar. Doordat ze uit elkaar te rijden zijn, kunt u uw bed gemakkelijker verschonen en opmaken en kunt u eenvoudig onder en naast het bed stofzuigen. Daarnaast helpt een verrijdbaar bed bij aan bed gebonden verzorging.

Verstelbare ledikanten

Daarnaast behoort een hoog-laag lattenbodem ook tot de mogelijkheden. Dit hoogwaardige slaapsysteem biedt groots comfort dankzij de elektrische verstelbaarheid van het frame. Ervaar de luxe en het gemak van onze verstelbare Batavia ledikanten. Uw slimme ledikant kunt u eenvoudig bedienen met de afstandbediening en geeft zo extra steun in onderrug/lenden en knieën. Ideaal bij bedlegerigheid, onrustige benen en stimulering van doorbloeding voor minder koude voeten. Wanneer u een verstelbare tweepersoons ledikant heeft bestaan deze altijd uit twee losse bodems en matrassen zodat beide kanten los van elkaar versteld kunnen worden. Toch liever één groot matras? Laat dan synchroon verstelling toepassen op uw bodems. Zo gaan beide bodems tegelijkertijd in dezelfde positie.

Hoog Laag Boxspring

Contact informatie

Patroonsweg 14, 3892 DB Zeewolde, Nederland

Sociale Profielen
Extra informatie

Interesse in een Boxspring?

Advertentie

Klik hier en bestel online onze brochure.

Register

You don't have permission to register