Contact

Onze deskundige audiciens nemen graag de tijd voor u

Van de hoorspecialist met meer dan 100 jaar ervaring mag u natuurlijk de beste hoorzorg verwachten. Wij investeren continu in onze mensen en hebben de laatste technologie in huis om een onze klanten een maatwerk oplossing te bieden waarmee ze écht geholpen zijn. Maar we beloven nooit meer dan mogelijk is en bieden een oplossing in elke prijscategorie. Ook dat is vakmanschap.

De nieuwste hoortoestellen

We zeggen het meteen maar eerlijk: bij gehoorverlies wordt het nooit meer zoals het ooit was. Maar het wordt wél beter. Onze audicien zoekt net zolang naar een oplossing tot iedereen tevreden is. Daarbij is het prettig te weten dat Beter Horen altijd beschikt over de laatste technolgie. Inclusief de meest geavanceerde modellen van de Amplifon Hoorinnovaties, die naast de beste geluidsweergave ook oplaadbaar, haast onzichtbaar of connectiviteit met uw smartphone bieden.

Maatwerk is inbegrepen in de prijs

Een hoortoestel dat we bestellen, is nog niet af als het in de winkel arriveert. De audicien moet het eerst aanmeten, vervolgens de geluiden afstemmen op uw persoonlijke wensen en van tijd tot tijd opnieuw bijstellen. Van de eerste hoortest tot en met de meest complete nazorg: bij Beter Horen is het allemaal bij de prijs inbegrepen.

De drie garanties van Beter Horen:

1. De beste diagnose
Uw oren zijn uniek. Dus als u bij Beter Horen langs komt, zoeken wij eerst zorgvuldig uit hoe het ervoor staat met uw gehoor. Uw audicien neemt alle tijd voor een uitgebreide persoonlijke kennismaking. Om te horen wat uw wensen zijn en u te adviseren over een passende aanpak van uw gehoorverlies.

2. Uw hoorwens centraal
Bij ons staat niet alleen uw diagnose, maar ook uw eigen hoorwens centraal. Het maakt namelijk nogal verschil of u van live-concerten of rustige natuurgeluiden houdt, en of u graag sport of dat u goed de televisie verstaan het belangrijkst vindt. En natuurlijk zijn alle combinaties mogelijk! Onze geavanceerde hoorapparaten kunnen op zo’n manier ingesteld worden dat ze speciaal aan uw hoorwens voldoen. Wij denken graag in oplossingen. Is het lastig voor u om naar Beter Horen te gaan? Met de thuisservice van Beter Horen komt onze audicien gewoon naar u! Omdat we de hoortest in uw eigen vertrouwde omgeving doen, kunnen we de oplossing ook precies op úw situatie afstemmen.

3. De nieuwste technologie
Van hoortest tot diagnose, van advies tot nazorg: bij Beter Horen willen we iedereen de beste zorg bieden. En daar hebben we alle mensen en middelen voor in huis. Onze audiciens verdiepen zich continu in de nieuwste technieken en slimste oplossingen om te zorgen dat u weer beter kunt horen. Onze audicien biedt u altijd een hoortoestel die vergoed wordt door uw zorgverzekering aan. Maar voor de nieuwste technieken en de slimste mogelijkheden moet u toch vaak bij het topsegment zijn. Deze zijn duurder, maar er gelden interessante belastingvoordelen voor deze hoortoestellen. Uw audicien legt het u graag uit.

Contact informatie

Leigraafseweg 8, 6983 BP Doesburg, Nederland

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Lokale tijd 5:04pm
Sociale Profielen
Extra informatie

Gratis Online Hoortest

Hoortoestel accessoires

Andere hehoorbeschermers

Advertentie

Dat kan hier heel eenvoudig online!

Register

You don't have permission to register