Contact

Haal meer uit uzelf met uw eigen A-merk masseur
Comfort Living is de exclusieve leverancier in de Benelux van de topmerken Panasonic, Fuji, Sanyo en Massani. Hiermee kiest u niet alleen voor de beste massagestoelen ter wereld met medisch bewezen effect, maar ook voor het beste voor uw gezondheid.

Kiest u ervoor om een stoel te kopen die is ontworpen om therapeutische verlichting te bieden, zorg er dan voor dat u de beste massagestoel te koop weet te vinden om uw pijnpunten op te behandelen.
Kiest u voor een massagestoel voor dat beetje extra ontspanning of ter preventie, ook dan bent u bij Comfort Living aan het juiste adres.

U ervaart vele verschillende voordelen die beschikbaar zijn zodra u uw eigen massagestoel bezit, zoals verminderde stress, verbeterde bloedsomloop, minder rugpijn, verbeterde slaap, versneld herstel en algemeen welzijn.

De complete massagestoel
Kiest u voor een mooie relaxfauteuil en complete massagestoel die past in uw woonkamer? Of haalt u de wereldtop onder de massagestoelen in huis? Test en bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Hillegom.

Kwaliteit massagestoelen
Kom langs en laat u overtuigen door de kwaliteit van onze massagestoelen. Wij hebben altijd de beste massagestoelen staan, waaronder merken als Panasonic, Fuij en Massai. Dit zijn top A-merken als het gaat om massagestoelen!

Uw voordelen

Gratis bezorging

Test vrijblijvend al onze stoelen

Vriendelijke klantenservice

Topmerken

Contact informatie

Arnoudstraat 15A, 2182 DZ Hillegom, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
Lokale tijd 6:44am
Sociale Profielen
Extra informatie

Kwaliteit massagestoelen

Massageapparaat kopen?

Advertentie

Deze stoel maakt gebruik van 5D AI techniek (kunstmatige intelligentie).

Register

You don't have permission to register