Contact

Haal meer uit uzelf met uw eigen A-merk masseur
Comfort Living is de exclusieve leverancier in de Benelux van de topmerken Panasonic, Fuji, Sanyo en Massani. Hiermee kiest u niet alleen voor de beste massagestoelen ter wereld met medisch bewezen effect, maar ook voor het beste voor uw gezondheid.

Kiest u ervoor om een stoel te kopen die is ontworpen om therapeutische verlichting te bieden, zorg er dan voor dat u de beste massagestoel te koop weet te vinden om uw pijnpunten op te behandelen.
Kiest u voor een massagestoel voor dat beetje extra ontspanning of ter preventie, ook dan bent u bij Comfort Living aan het juiste adres.

U ervaart vele verschillende voordelen die beschikbaar zijn zodra u uw eigen massagestoel bezit, zoals verminderde stress, verbeterde bloedsomloop, minder rugpijn, verbeterde slaap, versneld herstel en algemeen welzijn.

De complete massagestoel
Kiest u voor een mooie relaxfauteuil en complete massagestoel die past in uw woonkamer? Of haalt u de wereldtop onder de massagestoelen in huis? Test en bekijk de mogelijkheden in onze showroom in Hillegom.

Kwaliteit massagestoelen
Kom langs en laat u overtuigen door de kwaliteit van onze massagestoelen. Wij hebben altijd de beste massagestoelen staan, waaronder merken als Panasonic, Fuij en Massai. Dit zijn top A-merken als het gaat om massagestoelen!

Uw voordelen

Gratis bezorging

Test vrijblijvend al onze stoelen

Vriendelijke klantenservice

Topmerken

Contact informatie

Arnoudstraat 15A, 2182 DZ Hillegom, Nederland

Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
Lokale tijd 7:30pm
Sociale Profielen
Extra informatie

Kwaliteit massagestoelen

Massageapparaat kopen?

Advertentie

Deze stoel maakt gebruik van 5D AI techniek (kunstmatige intelligentie).

Register

You don't have permission to register