Contact

Van Busreizen en vlieg-busreizen tot wintersport en verre reizen. Van autoreizen, riviercruises, zonvakantie en met de kids naar Disneyland Parijs.
De Jong Intravakanties is al ruim 45 jaar een betrouwbare reisorganisatie.

De Jong Intra Vakanties heeft een veelzijdig aanbod vakanties in meer dan 40 landen. Onze populairste vakanties zijn een busreis Groot-Brittannië tijdens een vakantie Groot-Brittannië. Ook de rondreizen Italië tijdens een vakantie Italië en de busreizen Duitsland tijdens een vakantie Duitsland zijn populair. Natuurlijk behoort een vakantie Spanje ook tot een van de favorieten van onze klanten. Kies voor een camping Spanje of een busreis Spanje. Een vakantie Frankrijk is vooral populair door het ruime aanbod campings. Een vakantie Oostenrijk is zowel in de zomer, als in de winter aangenaam. Of kiest u liever voor een vakantie Portugal? Ook buiten Europa hebben wij een ruim aanbod! Onze populairste vakantie buiten Europa is een vakantie Amerika. In elk land hebben onze specialisten de mooiste accommodaties geselecteerd, de leukste rondreizen samengesteld en de vetste steden voor een stedentrip uitgezocht.

Wat voor soort vakanties bieden wij aan?

Een van onze bekendste producten zijn onze busreizen. Hier zijn wij 45 jaar geleden mee gestart en stellen wij nog steeds met alle plezier samen! Met de Comfort Class of Luxury Class touringcar ontdekt u alle highlights. Of kies voor een zonvakantie. Ook voor een verre reis zit u bij ons goed! Samengestelde rondreizen, zelf uw rondreis samenstellen met hulp van onze specialisten of een losse accommodatie. Wat dacht u van een wintersportvakantie? U heeft de keuze uit een wintersport Duitsland, wintersport Finland, wintersport Frankrijk, wintersport Italië, wintersport Noorwegen, wintersport Oostenrijk, wintersport Zweden, wintersport Zwitserland, wintersport IJsland en wintersport Canada. Toe aan een stedentrip? Ook dat bieden wij aan! Zowel naar bekende, als minder bekende steden. Of geniet op de camping. Wij hebben een ruim aanbod campings in 7 landen. Wij bieden ook diverse soorten rondreizen aan. Georganiseerde rondreizen met de bus, individuele rondreizen met de auto of fly-drives. En heeft u wel eens gehoord van een riviercruise? Voor een vakantie met kinderen is het bezoeken van een attractiepark i.c.m. een overnachting ideaal. En dan hebben we nog de gezellige kerstreizen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een last minute vakantie of all inclusive vakantie.

Onbezorgd genieten

Welke vakantie past bij u? U kiest tijdens een vakantie boeken zelf uw accommodatie en vervoer. Hierdoor stelt u zelf uw ideale vakantie samen! Of vraag hulp aan onze specialisten. Zij stellen graag in overleg uw droomreis samen, geheel naar uw wens. De Jong Intra Vakanties doet alles voor een onbezorgde vakantie!

Contact informatie

Havenkade 1, 2984 AA Ridderkerk, Nederland

Openingstijden
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Lokale tijd 3:46am
Sociale Profielen
Advertentie

Van Busreizen en vlieg-busreizen tot wintersport en verre reizen. Van autoreizen, riviercruises, zonvakantie en met de kids naar Disneyland Parijs.

Register

You don't have permission to register