Contact

Ons vakmanschap

Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Ze worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Durea fabrieken. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed; geen schoen verlaat de fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles. Niet voor niets onderscheidt Durea zich door ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service en daar is het bedrijf trots op.

Jouw pasvorm

Uit liefde voor je voeten maken we schoenen die perfect passen. Hierbij letten we niet alleen op lengte van je voeten maar ook op de breedte (omvang van breedste gedeelte van je voorvoet). Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt Durea heeft een passende schoen. Laat je schoenen daarom goed aanmeten. Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en daardoor zijn Durea schoenen optimaal aan te passen aan je voeten. Veel loopplezier toegewenst.

Bezoek onze fabriek

Ben jij benieuwd hoe wij onze unieke schoenen maken? Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze schoenenfabriek in Drunen. We starten met een kopje koffie en iets lekkers en nemen je daarna mee in onze filosofie en ons ambacht.
Voor een rondleiding vragen wij een bedrag van € 7,50 per persoon. Heb je een aankoopbewijs van een paar Durea schoenen (maximaal 1 jaar oud), dan is deze rondleiding voor jou helemaal gratis!

Hoe meet u uw voeten?

Contact informatie

Thomas Edisonweg 1, 5151 DH Drunen, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Lokale tijd 3:26am
Sociale Profielen
Extra informatie

Wat vinden ze van ons?

Advertentie

Heerlijk een dagje varen, fietsen, lekker eten of ga heerlijk een weekendje genieten in Giethoorn!

Register

You don't have permission to register