Contact

Geniet u ook dagelijks zo van een heerlijke (warme) maaltijd, die gekookt is met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met uw dieet of voedingsgewoonte? Het kan zijn dat koken u (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk afgaat, u liever niet voor één persoon wilt koken of u bent herstellende. Het is dan fijn te weten dat u bij Eten met gemak terecht kunt. Een verse en lekkere maaltijd bij u thuis laten bezorgen is namelijk heel erg eenvoudig en snel geregeld bij ons.

Kies zelf uw maaltijden uit
Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht.

Menukaart
Kies voor het gemak van uw eigen persoonlijke menukaart. Na aanmelding bij de bezorger in uw regio, ontvangt u uw persoonlijke menukaart. We helpen u graag bij het invullen van de menukaart, en laten wekelijks een nieuwe menukaart voor u achter zodat u deze op een rustig moment kunt invullen. U vindt hier een voorbeeld van onze papieren menukaarten.

Uw voordelen

Dieetwensen/allergieën zijn geen probleem

U hoeft niet zelf in de keuken te gaan staan

Verse ingrediënten

Kies zelf uw maaltijden uit

Hoe werkt het?

Contact informatie

Hoofdstraat 1, 6942 AP Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 4:33am
Sociale Profielen
Extra informatie

Kennis maken met Eet met gemak?

Benieuwd of ze ook bij u in de buurt bezorgen?

Advertentie

Bestel dan nu vrijblijvend onze proefbox van 3 maaltijden naar keuze!

Register

You don't have permission to register