Contact

Anti-aging huidverzorgingsproducten

Eucerin’s anti-aging huidverzorgingsproducten zijn speciaal ontworpen om de oorzaken van huidveroudering aan te pakken en het effect ervan te verlichten. Eucerin combineert de beste ingrediënten oor een jongere uitstraling. Er zijn verschillende productlijnen beschikbaar die de drie belangrijkste tekenen van huidveroudering aanpakken: rimpels, volumeverlies en verlies van elasticiteit. Eucerin’s deskundig geformuleerde anti-aging producten voor dag en nacht zijn afgestemd op verschillende huidtypes en kunnen worden gecombineerd met andere oplossingen om huidverzorgingsproblemen te bestrijden, zoals een droge huid en hyperpigmentatie. Of ze kunnen op zichzelf worden gebruikt om de vervelende of ongewenste neveneffecten van huidveroudering aan te pakken.

Naarmate we ouder worden, zijn er verschillende processen die het uiterlijk en de gezondheid van de huid beïnvloeden. De epidermale lagen – het huidoppervlak – produceren minder lipiden dan voorheen, wat leidt tot uitdroging, terwijl de vorming van collageen en elastine afneemt en daarmee de huidelasticiteit, waardoor er lijntjes en rimpels ontstaan. Producten die een zorgvuldig geselecteerde hoeveelheid Hyaluronzuur, Arctiïne, Magnolol of Co-enzym Q10, of een mix van het bovenstaande bevatten, beschermen tegen huidveroudering en brengen vitaliteit en elasticiteit terug.

De huid verliest de natuurlijke dichtheid naarmate we ouder worden, maar effectieve anti-rimpelcrèmes voor de droge huid en volumevullers zijn ervoor gemaakt om dit te verminderen. Volumevullers zijn een zachte manier om lijntjes en rimpels rond de ogen, neus en mond te voeden en te revitaliseren, waarbij de Oligo-peptiden een bijzonder effect hebben op het vervellen en vernieuwen van dode of beschadigde huid. Anti-aging-oliën zorgen voor het broodnodige vocht, wat vaak verloren gaat met het ouder worden.

De onderhuidse lagen verliezen in de loop van de tijd volume, waardoor diepere lijnen en ontstaan, wangen gaan hangen en de verminderde bloedstroom leidt tot een vermindering van de glans en vitaliteit. Daarom zijn de rimpelbehandelingen en anti-aging gezichtscrèmes van Eucerin essentieel voor het herstellen van schade en om ervoor te zorgen dat de huid in de loop der jaren gezond en stralend blijft.

het vinden van het juiste product wordt makkelijker door het uitvoeren van een test om het huidtype te bepalen. Anti-rimpelcrèmes voor de gevoelige huid herstellen de vitaliteit zacht en kalmerend, terwijl hydraterende producten met Gluco-glycerol de droge of schilferige huid kunnen hydrateren en verfrissen.

TIP

De zon is verantwoordelijk voor niet minder dan 90% van de vroegtijdige huidveroudering. Bescherm je huid tegen huidveroudering door de zon met een dagelijkse hydraterende crème zoals Eucerin Hyaluron-Filler dagcrème SPF 30.

Contact informatie

De Passage 126, 1101 AX Amsterdam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Lokale tijd 4:46am
Sociale Profielen
Extra informatie

Hoe verzorgt u uw huid?

Advertentie

Klik hier voor de online shops en bestel online 1 van onze Eucerin producten!

Register

You don't have permission to register