Contact

Wie en wat is GezondMooiSlank?
GezondMooiSlank is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in bijzondere effectieve pure producten om gezond te worden, te blijven, om er goed uit te zien, om af te vallen en gewicht te beheersen. Onze producten worden in Europa verkocht door winkels, webshops, therapeuten, wellness- en beauty-centra en apotheken.

GezondMooiSlank is de exclusieve importeur en distributeur van bijzondere merken voor o.a. Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Engeland. De familie Israels uit Apeldoorn werkt met zijn allen vol passie aan het bouwen van een mooi bedrijf met mooie pure effectieve producten.

GezondMooiSlank, Puur en Effectief, topkwaliteit voor uw vitaliteit
GezondMooiSlank.nl, een webshop vol pure natuurlijke merken die u helpen gezond te worden en gezond te blijven met goede gezonde voeding (raw food en superfood) en voedingssupplementen (colostrum). Merken die u helpen mooi te worden en mooi te blijven. De maaltijdvervangers van Juvo zoals de Raw whole meal en Juvo slim helpen op een natuurlijke manier af te vallen en om u nieuwe slanke lijn te behouden.

Alle gezondheidsproducten op GezondMooiSlank zijn puur natuur, biologisch, organisch en zonder toevoegingen. De samenstelling van de maaltijdvervangers en voedingssupplementen is gebaseerd op eeuwenoude kennis, jarenlange gebruikerservaringen en moderne wetenschap. Gezond mooi slank, een webshop met producten voor uw innerlijk en uiterlijk, puur en effectief.

Uw voordelen

Helpende hand bij afvallen

Deskundig advies

Vanaf € 30 geen verzendkosten

Voor 16:00 uur besteld op een doordeweekse dag, dezelfde dag nog verzonden

Contact informatie

Laan van de Leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
Lokale tijd 11:22pm
Sociale Profielen
Extra informatie
Advertentie

Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en technieken heeft Reset36 een compleet afslank-programma ontwikkeld. Meer weten?

Register

You don't have permission to register