Contact

Al vele jaren organiseert Isropa Reizen de meest bijzondere reizen naar indrukwekkende landen als Cyprus, Griekenland, Israël, Portugal, Jordanië, Marokko, Oman, Malta en Libanon. Of je nu op zoek bent naar een korte stedentrip, een heerlijke strandvakantie of een indrukwekkende rondreis, bij Isropa Reizen ben je aan het juiste adres.

Maatwerk is onze specialiteit. Het lukt ons altijd om het ideale verblijf voor jou te vinden. Of je nu wilt verblijven in een kleinschalige accommodatie in de natuur, een strandhotel met vele faciliteiten of een authentiek paleisje, bij Isropa Reizen is het allemaal mogelijk.

Tevens hebben wij een gespecialiseerde afdeling Groepsreizen & Incentives. Zij zijn uitstekend ingevoerd op de bestemmingen in ons aanbod en organiseren tevens reizen naar andere bestemmingen. Of je nu met een groep van 10 personen of met een groep van 200 personen op reis wilt, een groot of klein budget hebt, onze groepsafdeling staat voor je klaar. Er is voor elke groep een reis op maat.

Je kunt rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit. Wij zijn graag behulpzaam bij het vinden van een passende vakantie en staan klaar om voor jou een onvergetelijke reis samen te stellen.

Portugal
We gingen op zoek naar de leukste plekjes in Portugal, de mooiste routes en bijzondere logeeradresjes. En ik denk dat we ze overal voor je hebben gevonden! Net als voor veel Nederlanders was ook mijn eerste kennismaking met Portugal die met het heerlijke strand van de Algarve. Voor veel mensen blijft het daar ook bij. En dat is jammer. Want vele tientallen bezoeken later weet ik gelukkig beter: Portugal herbergt zoveel moois dat je eigenlijk meerdere vakanties nodig hebt om het land te ontdekken. Reis door het groene Noorden, langs de wijnhellingen van de Minho en de Douro; proef de port in het romantische Porto; verbaas je over de overweldigende overblijfselen van de Portugese geschiedenis in centraal Portugal en geniet van de ruige nat…

Israël
ONTDEK HET VEELZIJDIGE ISRAËL
Israël is een uniek en zeer veelzijdig vakantieland. Het is het land van woestijnen en besneeuwde bergtoppen; van het laagste punt op aarde, de Dode Zee, en de groene hoogvlakte van de Golan; een land met een ongekende en indrukwekkende geschiedenis, zowel oud als ‘nieuw’. Bijbelse plaatsen, straatjes met oude ambachten en moderne badplaatsen aan de blauwe Middellandse Zee en de Rode Zee, Israël heeft het allemaal. De vakantiemogelijkheden zijn dan ook talrijk en gevarieerd. Maar Israël is toch vooral hét land van de Bijbel, het land vol religieuze heiligdommen, van het Jodendom, het Christendom en de Islam. Jeruzalem wordt al eeuwenlang door de drie wereldgodsdiensten in haar greep gehouden. Bijbelse plaatsen en wereldberoemde musea, sstraatjes met oude ambachten en moderne badplaatsen aan de blauwe Middellandse Zee en de Rode Zee, Israël heeft het allemaal. Of je nu een rondreis wilt maken, liever zelf rijdt tijdens een fly-drive, op zoek bent naar een zonvakantie in Eilat of stedentrip naar Tel Aviv of Jeruzalem, bij Isropa Reizen kan het allemaal! Voor je vakantie naar Israël biedt Isropa Reizen een ruim aanbod aan hotels en kibboetsen door het hele land. Daarnaast kun je bij Isropa Reizen kiezen uit een groot aanbod rondreizen en fly-drives of naar eigen keuze je vakantie (laten) samenstellen. Alle accommodaties en routes worden door ons met zorg geselecteerd en samengesteld, om je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Griekenland
De vele gezichten van Griekenland maken het voor mij een vakantieland met ongekende mogelijkheden. Als de bakermat van de geschiedenis kun je in Griekenland natuurlijk genieten van de herinneringen aan weleer en wegdromen bij alle mythes die je zult ontdekken tijdens een cultuurtrip door dit veelzijdige land. Ik was zo verrast tijdens mijn eerste bezoek aan Knossos, de Minoïsche paleisstad waar al zo’n 6000 jaar voor Chr. mensen woonden en waar koning Minos een indrukwekkend paleis bouwde. Hier kun je nog steeds zien hoe zo’n paleizencomplex er toen heeft uitgezien, maar vooral ook hoeveel technisch vernuft men in die tijd al had. De koninklijke vertrekken waren al voorzien van stromend water en de vele opgravingen die je in het archeollogisch museum in Heraklion kunt bewonderen leerden mij dat het Griekenland van toen zijn tijd ver vooruit was.

Jordanië
GA OP ONTDEKKING IN HET VEELZIJDIGE JORDANIË
Jordanië is een land wat je gezien moét hebben!! Het rood/roze ‘wereldwonder’ Petra, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn, beroemd geworden door Lawrence of Arabia, de hoofdstad Amman, de schitterende Romeinse stad Jerash, de Dode Zee en de prachtige koralen bij Aqaba, er is zoveel te zien. Een vakantie Jordanië is een echte aanrader! Jordanië is een land waarvan het stempel eigenlijk in geen enkel paspoort mag ontbreken. Steeds meer mensen boeken een vakantie naar Jordanië en ontdekken de schatten van dit fascinerende land met haar allerhartelijkste bevolking. Wij hebben een aantal prachtige reizen samengesteld met wereldwonder Petra, de woestijn Wadi Rum en de Dode Zee.

Marokko
Een vakantie Marokko is een absolute aanrader! Naar Marokko reizen is uw zintuigen nauwelijks vakantie gunnen. Ogen, oren, neus en handen maken continu overuren. Kijk naar de kleurenpracht in de fascinerende souks, voel de kwaliteit van de berbertapijten en proef de sensatie van zojuist gezette muntthee. Luister ook naar het gebrul van kamelen en ruik de geur van komijn en koriander. Marokko is het land van de mystieke kasbahs en de indrukwekkende Koningssteden. Maar ook van immense zandduinen, authentieke berberdorpen en levendige stranden. Marokko bezoeken is reizen in een levend sprookje. Even vliegen en je belandt in een totaal andere wereld. Voor je vakantie Marokko biedt Isropa een ruim aanbod aan hotels, appartementen en riads (kleeinschalige couleur locale ‘paleisjes’) door het hele land. Daarnaast kun je bij Isropa kiezen uit een groot aantal rondreizen en fly-drives of kun je naar eigen keuze je vakantie samenstellen. Alle accommodaties en routes worden bij Isropa met zorg geselecteerd en samengesteld, om je vakantie naar Marokko zo aangenaam mogelijk te maken.

Contact informatie

Eeuwigelaan 3, 1861 CL Bergen, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Lokale tijd 3:08am
Sociale Profielen
Extra informatie
Advertentie

Voor wie op zoek is naar een unieke vakantie-ervaring hebben wij een aantal bijzondere logeeradresjes gevonden: de ‘couleur locale’ accommodaties.

Register

You don't have permission to register