Contact

Wil jij een nieuwe keuken kopen die past bij jouw persoonlijke stijl, maar ook bij jouw budget?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Keuken Kampioen beschikt over een breed assortiment aan Steinhaus keukens waarbij je de keuze hebt uit verschillende stijlen, indelingen, apparatuur en accessoires. Je profiteert altijd van kwaliteit voor de beste prijs.

Keuken Kampioen is kampioen in service.

Wij zijn permanent bezig om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Alles in eigen hand, dat is onze filosofie. Dus ook het afleveren, plaatsen en monteren van jouw keuken gebeurt door onze eigen vakmensen. Want wij willen zeker weten dat jij voor de volle 100% tevreden bent. Zo kun je ook na de uitgebreide garantieperiode van 5 jaar op de keukenmeubelen een beroep doen op onze servicedienst. Een prettig gevoel!

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur is de belangrijke basis van iedere keuken. Immers begint het bereiden van heerlijke maaltijden bij goede apparatuur. Dankzij geavanceerde technologie├źn voor optimaal gebruikersgemak en kookplezier is de keukenapparatuur van tegenwoordig een echte verrijking in je keuken. Keukenapparatuur is functioneel, maar ook zeker bepalend voor het uiterlijk van je keuken. Wil jij keukenapparatuur kopen, maar weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder en bekijk onderstaand de keukenapparatuur uit ons aanbod.

Uw voordelen

Keukens worden op maat geleverd

Verkrijgbaar in elke opstelling

Professionele montage

Contact informatie
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Lokale tijd 9:32pm
Sociale Profielen
Extra informatie

Keukenmagazine ontvangen?

Zelf je keuken ontwerpen?

Advertentie

Register

You don't have permission to register