Contact

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis van ons alledaagse leven. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen en oren tekort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen en zijn ze benieuwd naar dat van jou.

In de interactieve Canonpresentatie bij de entree bekijk en ervaar je zelf de ‘grote gebeurtenissen’ van onze geschiedenis. Je kruipt er in de huid van een tot slaaf gemaakte, ervaart hoe zwaar het werk toen was of bestuurt jouw eigen schip. In de filmzaal leer je in korte tijd meer over jouw eigen (regionale) geschiedenis. Het bezoeken waard dus!

Gaan je kinderen ‘aan het werk’ op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Wordt het een portie poffertjes, stevige huisgemaakte soep of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel zelf door de tijd.

Uw voordelen

Voor jong en oud

Leerzaam

Reis door de tijd

Interactief en informatief

Ga in vogelvlucht door het Openluchtmuseum

Contact informatie

Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem, Nederland

Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Lokale tijd 4:39pm
Sociale Profielen
Extra informatie

Meedoen aan de activiteiten?

Advertentie

Check snel onze activiteitenagenda wat je kunt doen, beleven, zien, voelen en proeven in het Openlucht Museum.

Register

You don't have permission to register