Contact

Primavera Reizen biedt een compleet en veelzijdig vakantie aanbod naar Portugal en Spanje aan. Of je nu op zoek bent naar een zomervakantie of een winterzon vakantie, deze reisorganisatie heeft alle mogelijkheden om te overwinteren. De reisorganisatie biedt verschillende streken aan voor een vakantie. De streken in Portugal zijn Algarve, Madeira, Costa de Lisboa, Noord-Portugal, Alentejo en Centraal Portugal. In Spanje kun je de streek Costa Blanca bezoeken.

Primavera Reizen biedt mogelijkheden voor iedereen, denk aan: familievakantie, fly & drive, fietsvakantie, wandelvakantie, single reis, yoga reis, fietssportvakantie, adults only, bridgevakantie, golfvakantie en stedentrips.

Bij een fietsvakantie maak je bijvoorbeeld een schitterende fietstocht die door de organisatie is samengesteld. Bij een van de stedentrips word je verrast door mooie bruggen, schilderachtige uitkijkpunten en gezellige terrasjes.

Benieuwd door welke leeftijdsgroepen een vakantie is geboekt? Dit kan je zien door de verschillende reisopties aan te klikken op de website.

Daarnaast is Primavera Reizen aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op reis kunt gaan.

Uw voordelen

Uitstekende service

Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Heerlijke bestemmingen om te overwinteren

Contact informatie

Bahialaan 2, 3065 WC Rotterdam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 12:56am
Sociale Profielen
Extra informatie

Op vakantie naar een zonbestemming?

Advertentie

Boek hier uw Fly & Drive vakantie Portugal naar de Algarve, de Alentejo, Lissabon, Porto of Madeira.

Register

You don't have permission to register