Contact

Waarom Stella?

Garantie tot 5 jaar

Garantie vinden we belangrijk. Omdat wij weten dat onze e-bikes van de beste kwaliteit zijn, geven wij tot 5 jaar garantie op onze e-bikes en 3 jaar garantie op de accu. Zo weet je zeker dat je lang van onze e-bikes kunt genieten.

Levertijd 5 dagen

Als je een fiets koopt, wil je er ook zo snel mogelijk gebruik van maken. Dat snappen wij. Daarom hebben wij een levertijd van 5 dagen op onze voorraad modellen. Jouw Stella e-bike wordt compleet afgesteld bij jou thuis of op je werk afgeleverd. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe e-bike. Wel zo prettig! Kom je je fiets bij onze fabriek ophalen? Dan kun je jouw nieuwe e-bike zelfs al binnen 5 dagen ophalen.

Laagste prijs

Stella onderscheidt zich door rechtstreeks aan de consument te leveren. Door dit unieke concept blijft er geen geld bij dure tussenschakels als een dealernetwerk liggen. Dit zorgt ervoor dat wij de beste elektrische fietsen, voor een wel heel eerlijke prijs kunnen leveren. En onze persoonlijke levering? Bij Stella zijn de bezorgkosten gratis!

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze elektrische fietsen te waarborgen, ontwikkelt en assembleert Stella haar fietsen zelf. Elektrische fietsen van Stella worden stuk voor stuk in Nederland geassembleerd. Naast onze landelijke dekking aan E-bike Testcenters hebben wij eigen assemblagelijnen waar onze kwaliteitsfietsen vakkundig worden gemonteerd. Echte Hollandse kwaliteit dus.

Proefrit en service aan huis

De gehele collectie elektrische fietsen van Stella kun je gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur in jouw eigen omgeving. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze E-bike Testcenters. Zonder onze bekende service en tevreden klanten zou Stella nooit zo groot zijn geworden. Dagelijks rijdt het serviceteam van Stella door heel Nederland om jou service aan huis te verlenen.

 

Contact informatie

Oosteinderweg 90, 8072 PD Nunspeet, Nederland

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Lokale tijd 5:58pm
Sociale Profielen
Extra informatie
Advertentie

De gehele collectie elektrische fietsen gratis thuis uitproberen! Vraag een vrijblijvende proefrit aan en maak een proefrit op de elektrische fietsen van jouw voorkeur.

Register

You don't have permission to register