Contact

Aandacht voor onze cliënten
Iedereen in Nederland heeft recht op de juiste mondzorg. U ook. Uw leven lang. Als kind. Als volwassene. En als oudere. Ook wanneer u in een zorginstelling wordt opgenomen. Vitadent Mondzorg helpt zorginstellingen met het verlenen van professionele mondzorg. Ons team van mondzorg-specialisten behandelt zorgafhankelijke cliënten op locatie. Die behandeling vindt dus plaats in vertrouwde omgeving. Wij doen dit vanuit passie. En omdat het nodig is.

Samen maken wij mondzorg bereikbaar
Uit passie voor werken met zorgafhankelijke cliënten en de wil om verandering te brengen zijn wij in 2004 gestart met het verlenen van mondzorg binnen zorginstellingen. Inmiddels behandelen wij met een multidisciplinair team van ondersteunende medewerkers en specialisten al veel cliënten in de eigen vertrouwde omgeving. Zo dragen wij bij aan een betere kwaliteit van leven. Dit is ons DNA en hier staan wij voor.

Onze werkwijze
Onze dienstverlening bestaat uit inrichting en implementatie van mondzorg als onderdeel van de multidisciplinaire zorg binnen zorginstellingen. Die zorg is gericht op dagelijkse mondverzorging, mondhygiëne, periodieke controle en curatieve zorg. We zorgen dat de zorginstelling aan alle geldende richtlijnen en wettelijke normen voldoet, conform de eisen van de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd. Vitadent Academy verzorgt de trainingen en cursussen aan medewerkers.

Uw voordelen

Professionele mondzorg

Op locatie

Behandeling voor zorgafhankelijke cliënten

Wat doet Vitadent Mondzorg?

Contact informatie

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Nederland

Openingstijden
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 6:29am
Sociale Profielen
Extra informatie

wat kunnen wij voor u betekenen?

Advertentie

Lees hier wat wij doen en hoe wij werken. Goede mondzorg bij ouderen is van groot belang!

Register

You don't have permission to register