Contact

Bij Wunderland Kalkar is ieder verblijf een unieke beleving!
Wunderland Kalkar is ontstaan uit de voormalige kerncentrale “Schneller Brüter”. In 1995 heeft de Nederlander Hennie van der Most deze kerncentrale gekocht en omgebouwd tot een hotel-, vergader- en vrijetijdscentrum.

Net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, temidden van mooi aangelegde tuinen en vijverpartijen vindt u Wunderland Kalkar. Met comfortabele hotelkamers, sfeervolle restaurants, gezellige kroegjes, een familiepark beleeft u hier de dag van uw leven.

Kernie’s Familiepark
In het familiepark van Kernie ben je een dag even echt weg van huis. Met meer dan 40 attracties is er altijd iets te beleven, stap eens in de draaiende theekopjes, botsboten of durf jij in het hoge reuzenrad?

Unieke all-inclusive formule
Onbeperkt smullen van heerlijke frietjes, lekkere ijsjes, verfrissende drankjes… Dankzij onze unieke all-inclusive formule hoef je na binnenkomst nergens meer over na te denken! Je betaalt een vaste prijs per persoon, waarbij automatisch de ruim 40 attracties, frietjes, ijsjes, frisdrank en koffie en thee zijn inbegrepen. Zin in iets extra’s? Op verschillende punten in het park kun je extra snacks, dranken of zelfs maaltijden verkrijgen tegen een kleine meerprijs!

Het Grand Café van Wunderland
Tijdens je bezoek aan Kernie’s Familiepark toe aan wat afwisseling? Bezoek dan het Grand Café van Wunderland Kalkar eens. Hier zijn de hele dag door diverse concepten, zoals koffie met gebak en het hamburgerbuffet.

Tegen een kleine meerprijs kun je onbeperkt genieten van deze lekkernijen. Het Grand Café bevindt zich naast het familiepark is en is dus bij uitstek geschikt om te combineren.

Overnachten en nog langer genieten
Kun je geen genoeg krijgen van het familiepark en blijf je graag een nachtje slapen? Kernie heeft altijd een bed voor jullie vrij in één van zijn zes hotels!

Uw voordelen

All Inclusive

Voor jong & oud

Vlak over de grens

Entertainment inclusief

Contact informatie
Op dit moment gesloten
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Lokale tijd 5:02am
Sociale Profielen
Extra informatie

Voor de exacte openingstijden

Advertentie

Vind hier de beste zomerdeals en ga er lekker op uit met de kids!

Register

You don't have permission to register