Contact

Zwaluw Comfortsanitair marktleider in comfortabel douchen binnen 1 dag
Zwaluw Comfortsanitair is marktleider van de Benelux op het gebied van veilig douchen binnen 1 dag. Wij zijn eigen producent van de Premium-, Nature Line comfortdouche en het Pure instapbad. Ons kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem op maat geproduceerd naar uw wensen. Onze eigen montagedienst met vakkundige installateurs ontzorgen u de gehele dag. Van de afvoer van uw oude opstelling, het plaatsen van uw nieuwe veilige douche op maat tot een duidelijke uitleg. Zwaluw Comfortsanitair bezoeken? Wij verwelkomen u graag in één van onze toonzalen. Liever thuisadvies? Wij komen geheel vrijblijvend en op afspraak, bij u langs.

Veilig douchen thuisadvies op maat
Zwaluw Comfortsanitair thuisadvies op maat waar u samen met onze sanitairspecialist bekijkt naar uw huidige situatie en helpt hij u bij het maken van de juiste keuze. In een thuisadvies van veilig douchen neemt onze sanitairspecialist met u uitgebreid uw wensen door om na te gaan waar uw behoeftes liggen. Aan de hand van deze wensen en technische aspecten zal de sanitairspecialist vervolgens kijken welk product het beste bij u past. Natuurlijk gaat het hierbij niet alleen om de veilige douche zelf, maar ook om de bijbehorende accessoires. Samenwerken met de klant is voor ons het belangrijkste criterium. Onze sanitairspecialist komt wanneer het u uitkomt en hij begeleidt u tot de oplevering. Is uw douche veilig? Doe de Zwaluw Comfortsanitair test op onze website.

Uw nieuwe veilige douche in 3D ontwerp
Zwaluw Comfortsanitair heeft een uniek digitaal tekenprogramma ontwikkeld om u te helpen uw keuze te visualiseren. Onze sanitairspecialist tekent uw huidige badkamer geheel digitaal in. Zo krijgt u een goed beeld op schaal van de ruimteverdeling van uw bestaande badkamer in combinatie met een veilige douche. Denkt u hierbij aan de doorloopruimte om veilig te kunnen douchen of raampartijen. Met al deze aspecten houdt onze sanitairspecialist rekening en worden misverstanden voorkomen. Beeld zegt immers meer dan woorden. En als u graag een ander voorbeeld wenst, dan past de adviseur dit zo voor u aan. Hiermee bent u altijd goed geïnformeerd voordat u een keuze maakt.

Eigen montage service van Zwaluw Comfortsanitair
Door onze eigen vakkundige installateurs en productielijn is de veilige douche op maat plaatsbaar binnen slechts één werkdag in vrijwel iedere badkamer. Dit zal u of uw ouders een volledig ontzorgd gevoel geven. Onze vakkundige installateurs zullen ervoor zorgdragen dat u binnen één werkdag zonder ingrijpende stoffige verbouwing van de veiligheid en het design van onze veilige douche kan worden genoten. Vanaf het afvoeren van uw oude doucheopstelling, het plaatsen van uw nieuwe veilige douche op maat tot een vakkundige persoonlijke uitleg. Wij ontzorgen u de gehele dag en houden rekening met persoonlijke omstandigheden. Download onze digitale brochure voor meer informatie.

Eigen productielijn
Zwaluw Comfortsanitair is eigen producent van de al haar comfortdouches en instapbaden. Door onze eigen ontwikkeling en productielijn zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoeringen. Wij hebben inmiddels meer dan 7500 comfortdouches geplaatst en kennen de klappen van de zweep. Met trots kunnen wij zeggen: De Premium Comfortdouche een veilig douchen kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem op maat geproduceerd naar uw wensen.

Uw voordelen

Thuisadvies op maat

Prijsgarantie

Binnen 1 werkdag geplaatst

Uitstekende service

Contact informatie
Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 9:08am
Sociale Profielen
Extra informatie

Is uw douche veilig?

Vragen over onderhoud?

Advertentie

Lees er alles over in de brochure!

Register

You don't have permission to register